Snart är det dags för skolfotografering!

Hej och salam!

Den 26-30 september har vi skolfotografering, schema för varje klass kommer inom kort. Om ni har inplanerade utflykter eller liknande under de här dagarna är det viktigt att ni omgående mejlar den informationen till Mahmoud så att han har det med när han lägger schemat för fotograferingen. Jag har lagt information om detta under nyheter på Info Mentor men det är viktigt att ni även delar ut den och pratar med eleverna om detta så att ingen missar tillfället.

Det är Foto Norden som håller i fotograferingen och de har ett mycket bättre system än de fotografer vi har anlitat tidigare. Inga bilder skickas hem och måste returneras. Man kommer att kunna se bilderna direkt på internet där vh loggar in med en kod som eleverna får vid fotograferingen. Vårdnadshavarna har större valfrihet och får bara hem det man aktivt har gått in och beställt. Man kan välja att bara köpa en bild, eller att få bilden tryckt på en kylskåpsmagnet, mugg, kalender, mobilskal eller vad man väljer. Det finns information på 20 olika språk på deras hemsida: https://fotonorden.se/languages/

I år är det extra viktigt för oss att så många vårdnadshavare som möjligt köper något eller åtminstone skolkatalogen. Om försäljningen är låg är risken stor att vi inte kommer att kunna ha någon skolfotografering nästa år. Mer information kommer i samband med att schemat läggs ut.