Ledig tjänst: Klasslärare mot yngre åldrar, två-lärarsystem

Du som söker ska vara behörig, legitimerad grundskollärare (eller på väg att få leg.). Tjänsten kan med fördel sökas tillsammans med en kollega som du trivs bra med eftersom vi tillämpar två-lärarsystem. Det innebär att man är två behöriga lärare som har en klass tillsammans och har goda möjligheter att lära av varandra. Det är ett arbetssätt som är väl beprövat hos oss och för med sig framgångsfaktorer som gynnar såväl elevernas som lärarnas pedagogiska utveckling. Det finns tid avsatt både egen planering och för samplanering.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare, gärna från en mångkulturell skola. Du är ledaren i klassrummet samtidigt som du arbetar för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och samarbetar bra med andra. Du har ett professionellt bemötande när du träffar elever och föräldrar. Du är strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt kommer med nya idéer och nya sätt i arbetsrelaterade frågor.Vi är en idéburen verksamhet med 660 elever fördelade på Fk-9,särskola, fritidshem, fritidsklubb och förskolor. Skolan har drygt 130 anställda. Som lärare hos oss har du en generös budget, bra arbetsvillkor och ett starkt arbetslag att utbyta erfarenheter med. På skolan finns ett fullt utbyggt elevhälsoteam och en tillgänglig skolledning. Beslutsvägarna är korta och just nu är vi inne i ett intressant skede i vår utveckling mot en mer utbredd digitalisering.

Lön, ersättning och förmåner
Månadslön. Friskvårdspeng, pedagogisk lunch och andra trevliga förmåner m.m. Generösa arbetstider och villkor.

Om anställningsvillkoren
Provanställning 6 månader, därefter tills vidare-anställning enl. överenskommelse. Ferietjänst. Kollektivavtal finns. Tillträde i januari eller enl. överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Maila din ansökan till rekrytering@alazharskolan.se

Al-Azharskolan
Kirunagatan 22-28