Gymnasiekväll för årets nior 2018!

Snart är det dags för årets gymnasiekväll på Al-Azharskolan! Vi bjuder in våra tidigare elever att komma komma och berätta om sina gymnasieval, program och dela med sig av sina erfarenheter och tips till de nuvarande niorna som snart ska göra sina gymnasieval! Vi avslutar givetvis kvällen med en härlig middag för de som medverkat (och föranmält sig i tid).

Denna gång har vi tänkt oss att ha en panel med elever från olika gymnasieskolor, högst två från samma skola/ program. Vill du komma och presentera din skola? Anmäl dig till eventet genom att maila till expeditionen@alazharskolan.se genom att göra följande:

1) Ange ditt namn,
2) vilken skola/ program du representerar
3) samt mejladress ( specificera ev. specialkost)

Hjälp gärna till att bredda programmet genom att bjuda in dina gamla klasskamrater som nu går på olika gymnasium eller universitet.

Observera att vi beräknar maten efter hur många som anmält sig. Det innebär alltså ingen anmälan=ingen mat. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet presentationer för att inte programmet ska bli alltför långt.

Så här kan du förbereda dig:Tänk igenom/ punkta upp innan vilka för/ nackdelar du tycker finns med ditt gymnasium och det program du valt? Kan du rekommendera skolan? Varför / varför inte? Vilken information hade du velat haft innan du började på gymnasiet?

Varmt välkomna! Vi ser fram emot att se er igen och få veta mer om hur det går för er!

Årets värd: Mats Johansson

OBS! inbjudan gäller enbart de som ska göra en presentation och har föranmält sig