Al-Azharskolan söker legitimerad lärare i SV/SO År 6-9

BEHÖRIG LÄRARE ÅR 6-9 SV/ SO

Vi är en F-9 skola som även har särskola, förskolor, fritids och fritidsklubb. Skolan är inne på sitt 22:a verksamhetsår och har 670 elever och 135 anställda. Vi har hög lärartäthet, speciallärare, specialpedagog, logoped och ett fullt utbyggt elevhälsoteam som samverkar med arbetslagen. Hos oss är det högt i tak och beslutsvägarna är korta. Skolan ligger nära tunnelbanan med närhet till bussar och grönområden

Vi söker dig som är behörig och legitimerad (eller på väg att bli) i dina ämnen Sv/ SO och har lätt att samarbeta med andra lärare. Du är en tydlig, relationsskapande ledare som har höga förväntningar på eleverna, visar vägen och motiverar dem att prestera optimalt. Ämneslärartjänst alt. klasslärartjänst där du ingår i ett arbetslag och är mentor i tillsammans med en annan lärare.

KRAV
Lärarexamen-grundskolans senare år
Lärarlegitimation
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
Tills vidare-anställning enl. ök efter avklarad provanställning. 80-100% enl. ök.
Möjlighet till heltid finns om behörighet finns i fler ämnen. Tillträde i januari eller enl.ök.
Månadslön. Friskvårdspeng, pedagogisk lunch m.m.

Ferietjänst. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson: Tina Hedkvist