Division

I måndags började klassen med division. Vi startade upp med laborativa övningar i grupp. Eleverna tyckte det var jättekul och diskuterade med varandra hur de skulle lösa uppgifterna.

I SO tittade vi på en film om en flicka som hette Rebekka och var judinna. Sen gick vi igenom en PowerPoint om judendom, som förberedelse för grupparbetet.

På onsdagen jobbade vi med skrivtrappan. Vi gjorde självuppskattning om vilket trappsteg vi siktade på att komma till. Sen fick alla skriva i tio minuter. Vi avslutade med kompisbedömning. Kompisen fick läsa igenom texten och komma med feedback. Vi avslutade med att utvärdera om vi kommit till trappsteget vi siktat på eller kanske till och med högre.

Vi har också börjat med finskrivning när vi har lite tid över. Det tycker alla är riktigt kul.