Planering inleds för ”Clash Of The Titans” – fotbollscup mellan elever och personal

Hej!

Idag har jag, Elina och fyra elever ifrån år 9 träffats och påbörjat organisera en fotbollscup mellan lärare och elever, cupen heter ”The clash of the Titans”. Vi har inte bestämt när matcherna kommer att genomföras då vi inte vet när vi kan utnyttja gymnastikhallen men det kommer vi ta reda på inom kort.

Innan vi kan gå vidare med hur många lag vi blir och när matcherna ska spelas undrar vi hur många som vill vara med? Vi lärare kommer att ha mixade lag medan eleverna ville spela i tjej-lag och kill-lag. Vi kommer därför att spela två cuper parallellt med varandra. Målet är att genomföra en final torsdag 9/6, en kill-final och en tjej-final.

Laget ska bestå av sju spelare, en målvakt och 6 utespelare. Det skulle vara bra om vi kunde få ihop 4 stycken lag, 2 personallag i tjej-cupen och 2 i kill-cupen.

Som jag skrivit kommer personalen spela i mixade lag om inte annat bestäms.

Heja Bajen!

Roger Linquist,