Lediga tjänster på Al-Azharskolan

Grundskollärare i Idrott & hälsa.

Vi söker ytterligare en behörig och engagerad idrottslärare till en tjänst på 80-100% med tillträde snarast.

Skolan har fyra idrottslärare och 720 elever i år F-9 samt grundsärskola. Idrottslärarna arbetar två och två kring sina elevgrupper. De samarbetar givetvis även med andra lärare kring planering och större evenemang, såsom idrottsdagar, idrottsturneringar etc. Du kommer att tillhöra ett arbetslag där det finns mycket goda möjligheter att utvecklas i den pedagogiska gemenskapen. Skolan ligger nära kommunikationer och i närhet till stora fina grönområden, sim- och ishallar. Bra förmåner.

Är du behörig idrottslärare och ser att kvalifikationerna stämmer in på dig så är du varmt välkommen att söka.

Lön, ersättning och förmåner:
Månadslön, friskvårdspeng, Pedagogisk lunch.
Om anställningsvillkoren;
Vikariat 1 år (föräldraledighet) med tillträde i januari 2019.
Kollektivavtal finns.
Ferietjänst för behörig idrottslärare
Arbetsplats
Al-Azharskolan
Kirunagatan 22
162 68 VÄLLINGBY

OM OSS
Al-Azharskolan är en väl etablerad idéburen skola som driver grundskola, grundsärskola, fritidshem, fritidsklubb och förskolor. Vi är en av Sveriges största friskolor med drygt 720 elever och över 130 anställda. Hos oss är det högt i tak och beslutsvägarna är korta, vilket ger stora möjligheter att påverka sin arbetssiituation och vara med och utveckla skolan.Skolan drivs utan vinstintresse. Vi är medlemmar Friskolornas riksförbund.

www.alazharskolan.com

Tina Sandberg, Bitr. rektor

rekrytering@alazharskolan.se
Företagets adress
Kirunagatan 22-28
162 68 Vällingby

Vi behandlar i första hand ansökningar från behöriga lärare ämnet Idrott och hälsa.
Vi undanber oss påringningar från säljtjänster kring rekrytering och annonser.
Ansökningssätt: Mejla din ansökan till rekrytering@alazharskolan.se