M-STARS Vecka 41 – Nytt redaktionsrum, ny redaktionsmedlem samt kommande intervju med Büsra

Ny redaktionsmedlem

M-stars redaktionen har i veckan fått ett nytt tillskott. Hawa har hela sitt liv velat jobba med media och intervjua människor. Hon är en flitig gamer och hennes första inlägg kommer att handla om spelet Roblox som hon har spelat i ca 4 år.

Nytt redaktionsrum

M-stars har också fått ett redaktionsrum som är studierummet i biblioteket. Redaktionens medlemmar kommer att ha tillgång till rummet för att bedriva research, skriva artiklar och planera nya media inlägg.

Redaktionen kommer också att få köpa in två surfplattor som skall användas som antecknings- och reportageredskap av redaktionen.

Intervju med Büsra 

Denna vecka förberedde redaktionen intervjufrågor till den nya läraren i profilämnet islam, Büsra Kulbay. Intervjun är tänkt att göras i veckan och publiceras nästa vecka inshalla.

Google och Youtube

Vi har också pratat om Google och har bestämt att alla i redaktionen bör ha ett gmail konto för snabb och effektiv kommunikation. Det visade sig dock mödosamt att tekna nya konton då de flesta användarnamn är upptagna. Vi gör ett nytt försök nästa vecka.

Vi har också samtalat om hur det skulle vara att driva personliga Youtube-kanaler och vad de skulle handla om. Alla ville ha gaming kanaler och var intresserade att skapa dessa inom snar framtid.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara