V. 23 Vi hade de sista hkk lektionerna och dags för skolavslutning

Denna vecka har varit en speciell vecka då vi endast haft ordinarie lektioner på måndagen och tisdagen var vi ledig eftersom det var Sveriges nationaldag. De resterande dagarna i veckan spenderade alla klasser tillsammans med sina klasslärare och gjorde gemensamma aktiviterer i klasserna. Nu är läsåret 16/17 till ända och eleverna har fått det efterlängtade sommarlovet som de är välförtjänta av. Vill rikta ett stort tack till elever, föräldrar och kollegor för detta läsår och önska alla en riktig sin sommar och ett stort lycka till på vägen till de elever som gick ut år 9 som ska fortsätta sin resa i sina gymnasiestudier och vidare ut i livet.

Nedanför kan du se några av de stunder som jag fått spendera tillsammans med våra elever. Det som är nytt för nästa läsår är att jag kommer att vara föräldraledig och en annan lärare kommer ta över min tjänst under läsåret 17/18 men jag kommer vara tillbaka i tjänst igen läsåret 18/19. om ni skulle sakna mig så finns jag alltid på skolan Youtube kanal.

Al- Azharskolans Youtubekanal

Tusen tack till alla elever och önskar er en riktig fin sommar!

/Fröken Emma