V. 22 Vi har städat hkk salen och haft avslutningsfika

Denna vecka har alla klasser år 6, 8 och 9 städat Hem- och konsumentkunskapssalen och sen har jag bjudit eleverna på avslutningsfika på kladdkaka och grädde, vilket vi alltid gör sista lektionen på terminen. Om du missade mitt förra inlägg så kan du hitta receptet på min kladdkaka. Jag brukar göra dubbelsats för varje klass pga. av det stora antalet elever.

Jag vill säga ett stort tack för denna termin och läsår till mina elever, önskar er alla en riktigt fint sommarlov och stort lycka till till våra 9:or som kommer att lämna Al- Azharskolan och ett nytt kapitel och äventyr som väntar.

Bloggen är tillbaka i höst och men nya avsnitt av Emmaskök, under sommaren kan du gå in på Al- Azharskolans youtube kanal där hittar du flera videos ifrån Emmaskök och andra videos från vår skola, klicka på länken nedanför.

Al- Azharskolans Youtube kanal

Önskar alla ett riktig fint sommarlov!

/Fröken Emma