V. 18 Denna vecka har vi både planerat inför praktiskt prov och haft praktiskt prov

Denna vecka hade endast två grupper i år 6 hkk lektion, ena grupper pratade om källsortering och återvinning och den andra gruppen skrev ett förhör i hållbar utveckling. De andra två grupperna utgick lektionerna pga av det var röd dag i måndags och en grupp var på fältstudie i skolans närområde. År 8 har eleverna både planerat inför praktiskt prov och tre grupper hade sitt praktiska prov, där ni alla visade era kunskaper i köket samt lagade den miljö vänliga måltiden som ni planerat, nedanför kan du se bilder på måltiderna som eleverna lagade. År 9 har eleverna fortsatt att skriva på sin sista inlämning som bygger på dokumentär filmen Food Inc som vi har sett och några grupper haft inlämning och några grupper kommer fortsätta skriva kommande vecka.

/Fröken Emma