Kahska Omar – Terminens fritidsledare på Al-Azharskolan

Kahska Omar har blivit utnämnd till terminens fritidsledare verksam på Al-Azharskolan. Han har visat ett brinnande engagemang och genom sitt arbete inspirerat andra fritidsledare på skolan.

Varför tror du att just du utnämndes till årets fritidsledare på vår skola?

Jag gillar verkligen mitt arbete på fritidshemmet och känner att jag har bra kontakt med alla barnen. Jag har lätt att leva mig in i olika aktiviteter och älskar att pyssla tillsammans med barnen. Jag brukar alltid leda verksamheten genom att själv föregå med gott exempel. Detta innebär att jag pysslar själv och barnen följer genom att de blir inspirerade. Jag säger inte bara till dom att pyssla utan själv medverkar i aktiviteterna med stor inlevelse.

Hur vill du utvecklas som pedagog under nästa termin?

Jag vill lära mig att pyssla och bygga genom att använda nya tekniker, material och skapa mer avancerade verk med barnen. Jag kommer att söka upp idéer och eventuella utbildningar som möjliggör ett större skapande på fritidshemmet. Jag är också intresserad av IT utvecklingen på vår skola och hoppas kunna börja använda läsplattor och datorer mer aktivt på vår fritids.