Cambridge vecka: 43

Klass Cambriges vecka har varit helt underbart då vi har fokuserat på elevensval. Temat för elevensval har varit: Värdegrund. Vi har satsat på en kärleksfull gruppdynamik i klassen, samt utvecklat barnens samarbete i par och i grupp. Texten som vi har utgått ifrån är ”Det osynliga barnet” av Tove Jansson. Berättelsen berättades vid lägerelden i klassen som följdes av par övning. Andra samarbets övningar som vi har gjort har varit lekar i lekparken och bakning. Vi slutade så klart elevensval med bio som var baserad på texten ” Det osynliga barnet”. Ett stort tack till Moalim Mohamed som varit med klassen i två dagar och hjälpt oss, samt fröken Fatiha som var vår fina hemliga gäst. MashAllah till våra lyckade elevensvals dagar som barnen har älskat.

Kim och Sairah sammanfattar.